Zo weet je welke opleiding het beste bij jou past

Droom jij ervan om te werken in de schoonheidsbranche, maar weet je nog niet precies welke baan bij jou past? Dan is het verstandig om een brede opleiding te kiezen waar je later alle kanten mee op kunt. De schoonheidsspecialist opleiding Rotterdam leidt je op tot een veelzijdige schoonheidsspecialist met bijbehorende theorie én praktijkervaring. Zo leer je over het de werking van het menselijk lichaam, klantgericht werken en over diverse technieken. Lees verder en ontdek waarom de schoonheidsspecialist opleiding Rotterdam de ideale opleiding is voor jou!

Gratis gebruik van materialen en schoonheidsproducten!

Bij veel opleidingen ben je verplicht om zelf materialen aan te schaffen die vaak erg duur zijn. Vaak is dit onverwachts en kan dit oplopen tot in de honderden euro’s. Bij de Wellness Academie is dit niet het geval! Alle spullen die je nodig hebt voor je lessen worden aangeboden op de academie. Denk hierbij aan massage oliën, ontharingsmaterialen, make-up en pedicure en manicure benodigdheden. Dat scheelt een hoop geld!

Korte en veelzijdige opleiding

De schoonheidsspecialist opleiding Rotterdam is de beste keuze voor jou omdat het een deeltijdopleiding is waar je veel leert in korte tijd. Je kan er dus zonder moeite naast blijven werken of studeren. Je kan kiezen voor de avond reeks van 26 weken of de dagreeks van 18 weken waarbij je 1 lesdag per week hebt. Daarnaast is er een intensievere summerschool van 18 dagen waarbij je meerdere lesdagen hebt per week. In deze periode komen verschillende disciplines aan bod zoals anatomie en fysiologie. Daarnaast leer je massage en ontharingstechnieken en het geven van manicures en pedicures. Ook leer je de passende veiligheids- en hygiënevoorschriften die bij dit werk komen kijken. Al met al is het dus een veelzijdige opleiding die je snel en goed voorbereid op het echte werk! Een top keuze voor de liefhebber van de schoonheidsbranche!

Lees Interacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *