Waar kan een aura reading bij helpen?

Een aura reading geeft inzicht in patronen, overtuigingen en energetische bagage die het vervullen van dromen ofwel aanmoedigen of belemmeren. Vaak wordt niet direct duidelijk waarom iets niet wil lukken of waarom je ergens moeite mee hebt. Achterliggende beweegredenen zijn niet direct te doorgronden, aangezien hier vaak blinde vlekken liggen. Een aura reading biedt structurele ondersteuning en bemoedigt groei naar authenticiteit. Je wilt immers de eigen regie over je leven, maar daarvoor is bewustwording en realisatie nodig. Een geloof in je eigen vermogen en potentieel om zaken in goede banen te leiden. Je wilt het pad helder krijgen en de mogelijkheden van verschillende kanten kunnen bekijken, zodat je weloverwogen beslissingen kunt nemen. Er zijn verschillende thema’s waarop in een aura reading of afstemming kan worden gelezen.

Achterliggende dynamiek in situaties

Een aura reading, op afstand of persoonlijk op locatie, kan opheldering geven over hoe je binnen een bepaald thema in je leven beweegt. In werk, relaties of families word je telkens uitgedaagd en kun je tegen verschillende obstakels aanlopen. In omgang met anderen worden oude patronen getriggerd en kun je vastlopen, door onduidelijkheden in communicatie of samenwerking. Een aura reading kan dan opheldering geven in wat je zelf meedraagt naar de situatie en welke invloeden er vanuit je voorouders meespelen. Vraag een aura reading op je relatie aan om te zien wat de match is en waar uitdagingen liggen. Wat kan jullie dichter bij elkaar brengen en wat is de overeenkomst die jullie met elkaar gemeen hebben? Wat heeft jullie in elkaar aangetrokken en samengebracht?

Wat doet een aura reading

Bij een aurareading wordt energetisch afgestemd op jouw energie. In zowel je lichaam, de aura laag die hier omheen ligt, als de chakra’s die zich deels bij je lichaam bevinden, wordt informatie opgeslagen. Alles wat je meemaakt, opmerkt of overneemt tijdens het opgroeien, wordt opgeslagen in het energetische geheugen. Door hiermee in communicatie te gaan, kun je achterhalen waardoor bepaalde situaties, problemen of dilemma’s zich voordoen. Als mens ben je opgebouwd uit verschillende lagen, die jouw mentale, emotionele en fysieke welzijn beïnvloeden. Angsten zetten zich vast, waardoor je minder vrij en open in het leven kunt staan. Ook kun je een behoefte aan controle hebben opgebouwd om met dagelijkse uitdagingen om te gaan. Een aura reading vertaalt   energetische informatie tot antwoorden en oplossingen, waarbij jouw eigen wezen aangeeft wat voor jou van belang is om te weten. Emoties, angsten of twijfels zorgen voor ruis op de lijn, waardoor een aura reading even verduidelijking kan geven.

Aura reading op thema

Een aura reading betekent letterlijk: zien via intuïtie. In de afstemming of aurareading wordt contact gemaakt met jouw energieveld en innerlijk weten. Hierdoor komt een verhaal op gang, waarbij jouw vragen het uitgangspunt zijn. Er komen zo antwoorden naar voren op thema’s als werk, gezinsleven, relaties of familieperikelen. Specifieke thema’s worden volgens een standaard opbouw gelezen en geven inzicht in hoe de situatie is ontstaan en zal ontwikkelen. Met vernieuwde handvatten kun je de situatie naar eigen wens sturen of een bevestiging ontvangen van eigen indrukken. Bij Practice Adora vraag je eenvoudig een aura reading aan op verschillende thema’s, voor meer inzicht, ondersteuning en bemoediging.

Foto: Leeloo The First at Pexels

Wil je nu zelf bloggen over aura’s of andere blog onderwerpen op deze site? Neem dan contact met ons op!

Lees Interacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *