kinderkamer

Slaapkamer inspiratie voor baby’s

Wanneer je kind verder gaat dan de kinderkamer, kun je een complete make-over van de slaapkamer van je  kind maken. Van nieuwe meubels tot muurkleuren, tapijten, raamdecoratie en accessoires. Je kunt alles veranderen en een droompaleis bouwen voor je kind. Iets waar hij of zij jarenlang plezier van heeft. Weet je niet waar je moet beginnen, of ben je ongeïnspireerd? geen probleem. Na het lezen van deze artikel zal het veel gemakkelijker zijn. Ze concentreren zich op één thema en dragen dit door de hele slaapkamer. Ter inspiratie geven we je enkele voorbeelden van kinderkamers inspiratie . Lees verder en wie weet kun je meteen aan de slag met een inrichten van je kinderkamer waar je kind dol op zal zijn

Kleur

Kinderen zijn dol op kleuren daarom is het schilderen van de kinderkamer is een ideaal moment om kleur toe te voegen, maar niet overdrijven. De kinderkamer met een zacht kleurenpalet laat je heerlijk slapen. Kies pastelkleuren voor de hele ruimte of gebruik kleuraccenten om optimaal te profiteren van de kleuren. Maak onderscheid tussen slaap-, speel- en huiswerkhoeken. Gebruik een ingetogen kleur rond het bed en bureau, en een beetje meer kleur voor de speeltuin. Maar let op! niet te vele kleuren door te felle kleuren kunnen ogen van je kind vermoeid raken.

Wasbaar maken

Verf de kinderkamer met hoogwaardige verf Hij doet hand staand op de muur en maakt stiekem zeepbellen… De muren van de kinderkamer hebben soms veel te verduren. Kies daarom het beste voor een verf die gemakkelijk afwasbaar is. Kies een glanzende kleur. Hoe hoger de glans, hoe gemakkelijker het is om schoon te maken.

Welke raamdecoratie

Baby’s slapen goed en kunnen bijna overal slapen, zelfs overdag. Naarmate ze ouder worden, verandert het en slapen ze het beste in donkere en stille kamers. gordijnen bieden uitkomst. Dit komt doordat het stevige velours garant staat voor veel duisternis. Zelfs tijdens het middagdutje wordt de babykamer comfortabel verduisterd met gordijnen. Je kind valt sneller in slaap en wordt niet elke keer wakker. Dit is het beste voor iedereen. Velours blokkeert licht en dus warmte. Oudere baby’s en peuters doen overdag vaak een dutje als de zon hoog aan de hemel staat en de temperatuur snel stijgt. Met een velours gordijn voorkom je een deel van die warmte uit de kinderkamer, en het stimuleert zeker een dutje! Daarom kunnen velours gordijnen een goede oplossing zijn in uw eigen slaapkamer.

Geluidwerend

Hetzelfde geldt voor geluid en licht. Kleine baby’s geven er niet om, maar naarmate ze ouder worden, willen ze stil zijn als ze slapen. Maar tijdens het middagdutje is het zeker niet stil buiten. Zelfs in de zomer is er veel lawaai in de straten en tuinen. Het velours gordijn heeft een geluidsabsorberende werking en onderdrukt het binnendringen van geluid van buiten sterk. Dankzij deze gordijnen is de kinderkamer heerlijk stil. Daarnaast is velours hebben een verschillende kleur waardoor mooie in interieur van kinderkamer past. Bekijk hier de kinderkamer gordijnen.

Kijk voor meer blogs op https://zurf.be/

Lees Interacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ajax-loader