Sale poster

Duurzame Black Friday aankopen bij Coolblue

Een Black Friday aankoop doen en ook nog aan duurzaamheid denken? Dat kan als je tijdens deze actiedagen artikelen koopt bij Coolblue. Deze internetwinkel heeft zich tot doel gesteld om steeds groener te worden en klanten van duurzame oplossingen te voorzien. Zo bezorgt het bedrijf sinds 2018 pakketten per elektrische fiets. Vooral in de grote steden wordt veel op deze manier bezorgd. Grote kans dus dat jouw Black Friday pakketje met een Coolblue-bakfiets wordt gebracht. En televisies worden sinds 2019 veelal met 100% elektrische busjes bezorgd!

Logistiek centrum met zonnepanelen

Het hart van Coolblue wordt gevormd door het magazijn in Tilburg. Dit logistieke centrum is 88.000 vierkante meter groot en draait tijdens de Black Friday acties op volle toeren. Het dak van het magazijn is voorzien van een groot aantal zonnepanelen die zorgen voor de energievoorziening. De hoeveelheid energie die wordt opgewekt is groter dan het magazijn nodig heeft. Sterker nog, de energie is voldoende om naast het magazijn ook alle winkels en de elektrische fietsen van elektriciteit te voorzien.

Minder verpakkingsmateriaal

Veel pakketten die tijdens de Black Friday bij Coolblue worden besteld, worden verstuurd in de typerende blauwe kartonnen dozen die het bedrijf gebruikt. Dit karton is voor een groot deel gerecycled en van FSC-hout gemaakt. Hoe dan ook probeert het bedrijf zoveel mogelijk bestellingen zonder kartonnen dozen te verzenden. Doordat de webshop gebruik maakt van één centraal magazijn, kunnen verschillende producten in één pakket worden verzonden. Dat scheelt ook weer verpakkingsmateriaal! En ben je op zoek naar duurzame artikelen, kijk dan eens of er bij de ‘Coolblue’s Groene Keuze’ Black Friday aanbiedingen te vinden zijn!

Zo vind je de beste aanbieding bij Coolblue

Hoe vind jij de beste aanbieding op Black Friday bij Coolblue? Het aanbod is enorm: zorg er daarom voor dat je weet wat je wilt hebben, zodat je op de dag zelf snel actie kunt ondernemen. Maak daarnaast van tevoren ook alvast een account aan, zodat je dit niet meer hoeft te doen op Black Friday: hiermee kun je zomaar een paar minuten besparen. Het is ook belangrijk om er snel bij te zijn: zo voorkom je dat je uiteindelijk met lege handen staat, omdat alle goede aanbiedingen al weg zijn. Blijf op de hoogte van alle informatie van Coolblue rondom Black Friday: zo weet je welke deals er zijn, hoeveel jij kunt besparen en wanneer jij klaar moet zitten om snel te kunnen profiteren!

Meer tips en weetjes? Kijk hier.

Lees Interacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *