De nieuwste Surface producten van Microsoft

Microsoft breidt dit jaar het populaire Surface aanbod uit met twee nieuwe producten, hierbij gaat het om de 2-in-1 laptop ‘Microsoft Surface Pro 9 en de nieuwe ‘Surface Laptop 5’. In dit artikel leggen we je meer uit over Microsoft Surface en vertellen we je meer over de twee nieuwe krachtpatsers binnen deze populaire productreeks.

Over Microsoft Surface

Microsoft Surface is een tablet-pc die is ontwikkeld door Microsoft. Het apparaat maakt gebruik van een 10-punts multi-touchscherm en een aanraakgevoelige stylus. De Surface is verkrijgbaar in twee versies: een met Windows RT en een met Windows 8 Pro. De Surface is ontworpen om te functioneren als zowel een tablet als een pc. Dit betekent dat het apparaat kan worden gebruikt voor zowel productiviteit als entertainment.

Surface is uitgerust met een aantal krachtige hardware- en software-features, waaronder een full HD-scherm, een quad-core processor en een versie van Microsoft Office. De Surface is een interessante optie voor mensen die op zoek zijn naar een apparaat dat zowel een tablet als een pc kan zijn. Het apparaat biedt een goede balans tussen prijs en prestaties en is uitgerust met een aantal krachtige features.

Ook laptops zonder tablet functie van Microsoft Surface

Sinds enkele jaren heeft Microsoft Surface de collectie ook gebruikt met ‘native’ laptops, kortom: gewone laptops. De laptops staat bekend als ultieme lichtgewicht laptops met optimale prestaties. De laptops liggen zitten qua prijskaartje in het bovensegment van de markt.

De Microsoft Surface Pro 9

De Microsoft Surface Pro 9 is een 2-in-1 tablet/laptop die is ontworpen om de prestaties van een desktop-pc te bieden. Het apparaat beschikt over een krachtige Intel Core i7-processor, een NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti-videokaart, 16 GB RAM-geheugen en een 1 TB harde schijf. De Surface Pro 9 is ook voorzien van een 12,3 inch PixelSense-display met een resolutie van 2736×1824 pixels. Het apparaat wordt aangedreven door Windows 10 Pro en heeft een prijskaartje van ongeveer 2000 euro.

Surface Laptop 5

De nieuwe Surface Laptop 5 is een lichtgewicht en dunne laptop die perfect is voor dagelijks gebruik. Het toestel beschikt over een processor van Intel of AMD, 8GB werkgeheugen en een massieve batterij die tot wel 14 uur meegaat. Ook is er een optie voor een 4G-modem, zodat je altijd en overal online kunt zijn. De prijs van de nieuwe Surface Laptop 5 is nog niet bekend, maar verwacht wordt dat het toestel rond de 1500 euro zal gaan kosten.

Lees Interacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *