huidveroudering tegengaan

Effectieve tips om huidveroudering tegen te gaan

Helaas worden we allemaal ouder en dat zien we natuurlijk ook terug aan onze huid. We krijgen rimpel en het strakke vel zoals we dit in de jongere jaren gewend waren, neemt steeds verder af. Toch neemt dat niet weg dat je het allemaal maar gewoon moet laten gebeuren. Wist je namelijk, dat er ontzettend veel manieren zijn, die je kunnen helpen om huidveroudering tegen te gaan? Om je een idee te geven hoe je hier gemakkelijk en snel zelf mee aan de slag kunt, hebben we een aantal tips voor je.

Vermijd teveel zon

We willen natuurlijk allemaal lekker bruin worden wanneer we op vakantie gaan. Laten we eerlijk zijn, een lekker bruin hoofd staat immers vele malen beter. Toch is al dat zonlicht niet goed voor onze huid. Althans, niet wanneer je je huid hier niet tegen beschermt. Zorg er daarom dus voor, dat wanneer je veel in de zon ligt, je je huid goed insmeren en ook naderhand verzorgd met een aftersun om het geheel extra goed te hydrateren.

Gebruik een crème

Onze huid heeft net als wij mensen voeding nodig. Het tegengaan van huidveroudering kun je doen door het gebruik van een collageen. Collageen zorgt er namelijk voor dat de structuren in onze huid sterk blijven, waardoor huidveroudering wordt tegengegaan. Dit kun je doen door het als supplement in te nemen, maar het zit doorgaans ook verwerkt in verschillende crèmes. Het daarom dus ook aan te raden om allereerst je huid voor het slapengaan goed te reinigen en je huid daarna te voorzien van een herstellende crème voor tijdens de nacht.

Ga naar de schoonheidsspecialiste

Je kunt natuurlijk met allerlei verschillende verzorgingsproducten van Medik8.be bijdragen aan een gezonde huid en het tegengaan van huidveroudering. Toch is het ook goed om iedere 6 tot 8 weken een bezoekje te brengen aan een schoonheidsspecialiste. Deze kan je huid net iets dieper reinigen, waardoor het effect in combinatie met het gebruik van de juiste verzorgingsmiddelen nog beter is.

Meer van dit soort blogs lezen? Klik dan hier.

Lees Interacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *